Salix Skolens afgangselever

På Salix skolen ønsker vi at bevare kontakten med vores elever, også efter de har afsluttet deres gang på skolen, fordi vi i ordets virkelige forstand ønsker at bygge broer til deres fremtid. Derfor arrangerer vi hvert år en sammenkomst for vores dimittender, hvor eleverne får mulighed for at gense deres tidligere lærere og skolekammerater. Vi tilbringe nogle hyggelige stunder sammen, hvor vi opfrisker minder, griner, spiser god mad og har det sjovt.

????????????????????????????????????

Udover den årlige sammenkomst mødes vi også jævnligt til forskellige former for aktiviteter i mindre grupper. Vi får også ofte besøg fra vores gamle elever på lærerværelset, hvilket vi hver gang glæder os over. Det er dejligt at blive husket – både fra sine lærere, men også fra elevernes side. Vores gamle elever ved, at de til enhver tid er velkommen til at kontakte os, hvis de har brug for nogen form for hjælp.

Det synes vores gamle elever:

”Salix skolen har været med til at klæde mig fagligt på samt gjort mig livsduelige i det virkelige liv. Det er snart 6 år siden, at jeg fløj væk fra min rede på Salix Skolen, dog har de stadig indflydelse på min læringslyst dagen i dag. Jeg er SÅ begejstret for, at alle lærerne fortsat vil bibeholde kontakten med de dimitterede elever ved enten at arrangere aktiviteter i form af sammenkomster, middage eller i det hele taget tage sig tid til at ringe eller skrive.”

Cansu Celik Agirbas, Afgangselev 2010
Studerer p.t. Erhvervsjura på Copenhagen Business School

“Jeg er fra Salix skolens første årgang og derfor én af de første dimittender. Salix Skolen er grunden til, at jeg i dag kan studere på universitetet. Meget lærerige fire år har jeg haft og gode bekendtskaber, som jeg stadig har kontakt til. Lærerne giver deres elever indsigt i livet og hvordan man skal være i skolen.”

Mikail Söyler, Afgangselev 2010
Studerer p.t. Markedsføringsøkonomi på Erhversakademi Sjælland

”Salix Skole er ikke kun læren om det faglige, her sættes der også fokus på det sociale og båndet mellem lærer og elev. Salix skolen giver det ekstra skub til de elever, som virkelig har brug for det. Vores gamle klasselærer tager stadig initiativ, hvor vi ses ofte til sociale aktiviteter. ”

Mikail Yüksel, Afgangselev 2012
Studerer p.t. Bachelor of Science på Copenhagen Business School

“Jeg synes, at det er rigtig dejligt og hyggeligt, at man kan blive genforenet med både de lærere og klassekammerater, man har haft i gennem mange år, når nu man har taget det næste skridt videre i uddannelseslivet. Det er altid en positiv oplevelse at møde op til de arrangementer, hvor man kan dele sine nye oplevelser med hinanden, og grine af de gamle minder, man har til fælles.”

Berna Deveci, Afgangselev 2015
Studerende på Københavns Private Gymnasium