Torsdag d. 1.september 2016 havde vi valg til elevrådet her på skolen.

Pia Allerslev, København Kommunes skoleborgmester, kom og kastede glans over dagen. Som erfaren politiker gjorde det hende glad at se demokratiet i funktion her på Salix. Pia Allerslev holdt en fin tale om vigtigheden af at tage stilling og stemme, eller endda selv gå ind i politik.

Eleverne skulle stemme på hvilken formand og næstformand de ville have til elevrådet. Kandidaterne til formandsposten var Elvan Kaya fra 8.klasse og Bisar Hakbilen og Abokar Adnan fra 9.klasse.

Forud for valget havde de tre kandidater lavet valgplakater og været rundt i alle klasser for at føre valgkamp, hvor de præsenterede sig selv og deres valgprogram.

I skolegården havde vi stillet to valgbokse op og vi havde lavet fine stemmesedler med billeder og navne på vores tre kandidater. Alle skolens elever fra nulte til niende kom og stemte.

Der var meget tæt løb mellem Elvan Kaya og Abokar Adnan. Elvan Kaya vandt formandsposten med en stemme.